ស្រាបៀរធ្វើអោយសាច់ប្រលាក់ទន់

សា្របៀរក្រៅពីជាភេសជ្ជៈពេញនិយមសំរាប់ពិធីជប់លៀងធំតូចនោះ ស្រ្តីមេផ្ទះក៏អាចយកស្រាបៀមកប្រើក្នុងការប្រលាក់សាច់ឬផ្សិត អោយទន់ឆ្ងាញ់បានដែរ។ ដោយស្រាបៀមានជាតិអាស៊ីដ បន្តិចបន្តួច ទើវាអាចជួយ ធ្វើអោយសាច់ទន់បាននិងមិនមានរសជាតិជូរដូចការប្រលាក់ជាមួយស្រាឬទឹកខ្មេះ ហើយក្រោយពីប្រលាក់សាច់ ឬផ្សិតរួចយកទៅក្លាសេ ក្នុងទូទឹកកកផ្អាប់ទុកពីរឬបីម៉ោងឬមួយយប់មុននឹងយកមកធ្វើជាម្ហួបផ្សេងៗតាមចំនូលចិត្តនោះសាច់ឬផ្សិតនិងទន់ឆ្ងាញ់មិនខាន។

Advertisements

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s